Strategische vraagstukken maar geen budget voor een fulltime CEO?

Herkent u deze organisatievraagstukken?

  • Mijn organisatie laten groeien kost zoveel energie, hoe kan ik dat anders doen?
  • Hoe richt ik mijn organisatie goed in op duurzame en constante groei?
  • Veranderingen in de markt bezorgen mij slapeloze nachten, hoe geef ik mijn organisatie genoeg veerkracht om hier goed op in te spelen?
  • Ik heb het gevoel dat alles van mij afhangt, hoe stimuleer ik eigenaarschap en leiderschap in mijn organisatie?
  • Hoe voer ik een reorganisatie op de juiste manier uit en krijg ik mijn mensen mee?
  • Hoe stel ik teams samen die goed functioneren en haal ik het beste uit mijn mensen?

Door gebrek aan tijd of kennis kunt u mogelijk niet adequaat inspelen op dit soort vraagstukken. En een fulltime directeur aantrekken is geen optie vanwege de beperkte taakinhoud en de hoge kosten. Een parttime CEO van CEO Capabel kan u hierbij verder helpen.

De parttime CEO: uw sparringpartner voor strategische vraagstukken

Heeft u behoefte aan een ervaren sparringpartner op het gebied van strategisch management? De parttime CEO van CEO Capabel ondersteunt u met raad en daad bij het oplossen van uw strategische vraagstukken. Op flexibele basis – al vanaf één dag per week – is onze parttime CEO bij u op locatie en werkt u gezamenlijk aan voortdurende verbetering en vernieuwing van uw organisatie.

Ons team bestaat uit Capabele CEO’s met jarenlange managementervaring op het gebied van strategie, coaching, bedrijfsadvies en leiderschap. Elk met hun eigen specialisme en achtergrond. Al onze Capabele CEO’s zijn ook inzetbaar als CFO. Dus er is altijd een parttime CEO beschikbaar met precies die ervaring waaraan u behoefte hebt.

De Verne Harnish-aanpak

CEO Capabel hanteert in haar aanpak het Scaling Up-gedachtegoed van Verne Harnish, de ‘groei-goeroe’. Deze aanpak omvat een praktische en gedegen methode om een lange termijnstrategie op te zetten en die vervolgens terug te brengen tot wat de organisatie het komend kwartaal moet doen. Hierbij combineren we effectiviteit (met de juiste mensen de goede dingen doen) en efficiency (de dingen goed doen). Kortom: meer groei met minder gedoe.

Meer weten?

Weten wat onze parttime interim CEO’s voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vul het contactformulier in voor een vrijblijvende kennismaking. Of neem contact op met CEO Capabel voor meer informatie.