• Branches: zakelijke dienstverlening, vastgoed, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties
  • Ervaring met: statutair besturen van organisaties, realiseren van proces- en rendementsverbeteringen, fusie- en overnametrajecten, relatiemanagement en stakeholdermanagement, shared services
  • Motto: “Overzicht creëren, prioriteren en daarna samen met uw mensen aan de slag om uw organisatiedoelen te realiseren.”

“The times they are a-changin” (Bob Dylan)

Zoals Bob Dylan al zong, krijgt elke organisatie – ook die van u – in haar bestaan te maken met allerlei veranderingen en turbulentie. Dit kan komen door sterke groei, krimp of veranderende wetgeving. Ook veranderende eisen van opdrachtgevers en klanten kunnen een oorzaak zijn. En wat denkt u van nieuwe concurrenten, problemen bij leveranciers of moeite om goed personeel te vinden en te houden? Of wellicht is het tijd om uw bedrijf te verkopen of wilt u juist uitbreiden door een ander bedrijf over te nemen.

U op spannende momenten bijstaan en de directievoering samen met u oppakken; dat is mijn passie. Ik word enthousiast van onderzoeken en nadenken over hoe het rendement van uw organisatie verbeterd kan worden, hoe de interne organisatie beter gestructureerd kan worden en welke prioriteiten gesteld moeten worden.

Ik houd van middelgrote bedrijven en organisaties, omdat snel schakelen daar mogelijk is, we met elkaar veel kunnen bereiken en we snel de resultaten zien van wat we doen. Pragmatisch, zonder bureaucratie en hands-on; dat ben ik.

Mijn kracht: overzicht creëren, prioriteren en daarna samen met uw mensen realiseren

Door mijn RA-achtergrond ben ik een ervaren algemeen/financieel manager met een sterke financiële focus. Communicatief vaardig, analytisch sterk, en gedreven om het beste uit uw organisatie te halen. Ik zorg voor rust en overzicht in moeilijke situaties. Waar ik goed in ben? Het maken van verbinding met mensen op verschillende niveaus. En helder en transparant communiceren; daar word ik om gewaardeerd.

Snel risico’s en problemen signaleren, hoofdzaken en bijzaken onderscheiden en kaders schetsen; daar ligt mijn kracht. Ik ben bewezen succesvol in het revitaliseren en toekomstbestendig maken van bedrijven en organisatieonderdelen, met empathie en respect voor werknemers en stakeholders. Kortom: overzicht creëren, prioriteren en daarna samen met uw mensen aan de slag om uw organisatiedoelen te realiseren.

Waar kan ik u concreet mee helpen?

Dankzij mijn ervaring bij uiteenlopende bedrijven met allerlei transities en in financieel moeilijke situaties, kan ik u helpen bij uw vragen op het gebied van financieel en algemeen management. Ik maak me uw organisatie snel eigen, door in gesprek te gaan met verschillende mensen. Voorbeelden van vraagstukken waarbij ik u kan ondersteunen zijn:

  • Optimaliseren van de finance functie
  • Statutair besturen van organisaties
  • Realiseren van proces- en rendementsverbeteringen
  • Herstructureren interne organisatie
  • Verbeteren en professionaliseren administratieve processen en rapportages
  • Fusie- en overnametrajecten
  • Relatiemanagement en stakeholdermanagement
  • Shared services

Wilt u weten wat ik voor uw bedrijf kan betekenen? Neem gerust contact op met mij!

Contact

Klaar Snieders
E: klaar.snieders@cfocapabel.nl
M: 06- 525 98 646
L: LinkedIn

Terug naar partneroverzicht

Contact