Business Coaching: Inhoudelijke vraagstukken en leiderschapsontwikkeling

Onze partners zijn naast parttime interim CEO’s ook zeer ervaren business coaches. Bent u CEO en hebt u behoefte om met een ervaringsdeskundige te sparren over strategie en management-vraagstukken als:

  • Hoe onderbouw ik mijn strategische keuzes?
  • Hoe stel ik een goed onderbouwd businessplan op?
  • Hoe zorg ik er voor dat ik beter kan sturen?
  • Hoe kunnen we de organisatie efficiënter inrichten en laten functioneren?
  • Hoe zorgen we ervoor dat we ‘in control’ zijn?
  • Hoe krijgen ik mijn mensen mee in de gewenste verandering?

Maak dan gebruik van de ervaring en expertise van onze Capabele business coaches. Stevige professionals die zelf jarenlang CEO zijn geweest, veelal in middelgrote ondernemingen. Daardoor kunnen zij u als geen ander concreet en praktisch begeleiden en coachen, zowel op leiderschap als op de meer ‘harde’ vraagstukken.

De Capabele Coach-aanpak bestaat uit de volgende stappen:

Stap 1. Intakegesprek en assessment

Allereerst vindt er een intakegesprek plaats tussen u en uw business coach met daaraan gekoppeld een gedrags- assessment. Op basis van deze informatie formuleert u samen de vertrekpunten en leerdoelen voor uw coachingstraject.

Stap 2. Verbeterpotentieel vaststellen

Samen met uw business coach maakt u een inventarisatie en analyse van uw huidige werkzaamheden en werkwijze. En u stelt vast waar uw eigen verbeterpotentieel ligt en dat van uw organisatie als geheel.

Stap 3. Coachingssessies: action learning!

Tijdens de coachingssessies bespreekt u de verbeterpunten op het gebied van zowel strategie en inrichting als op leiderschapsontwikkeling met uw business coach en vertaalt u ze naar concrete actiepunten. U kunt de ‘oogst’ van elke coachingssessie dus direct in uw dagelijkse praktijk toepassen en hierop in volgende sessies voortbouwen.

Stap 4. Evaluatie en borging

De intensiteit van de executive coaching wordt langzamerhand afgebouwd maar we blijven ‘de vinger aan de pols’ houden. Zo evalueren we van tijd tot tijd met u hoe u zich ontwikkelt en in hoeverre u uw doelstellingen hebt bereikt. Kortom: het langetermijneffect is gewaarborgd!

Weten wat een Capabele CEO voor uw onderneming kan betekenen?

Neem contact op met Dick Tool op 085-105 11 95 voor een vrijblijvende kennismaking van onze diensten. Of vul ons contactformulier in, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.