string(4) "128M"

Parttime interim management

CEO Capabel: gezond groeien

CEO Capabel helpt bedrijven en organisaties met gezond groeien en het verbeteren van de toekomstbestendigheid. Dat doen we door de inzet van ervaren en gedreven interim-directeuren, die zowel fulltime als parttime beschikbaar zijn. Al onze interim-directeuren zijn ook als CFO inzetbaar (CFO Capabel) zodat in onze aanpak altijd sprake is van een gedegen financieel fundament. Gezond groeien dus!

De Verne Harnish-aanpak

CEO Capabel hanteert in haar aanpak het gedachtegoed van Verne Harnish, de ‘Groei-goeroe’. Het is een praktische en gedegen methode om een lange termijnstrategie op te zetten en die vervolgens terug te brengen tot wat de organisatie het komend kwartaal moet doen. Deze aanpak is een combinatie tussen effectiviteit (met de juiste mensen de goede dingen doen) en efficiency (de dingen goed doen).

Meer informatie

Business Coaching: Inhoudelijke vraagstukken en leiderschapsontwikkeling

Onze partners zijn naast parttime interim CEO’s ook zeer ervaren business coaches. Bent u CEO en hebt u behoefte om met een ervaringsdeskundige te sparren over strategie en management-vraagstukken als:

 • Hoe onderbouw ik mijn strategische keuzes?
 • Hoe stel ik een goed onderbouwd businessplan op?
 • Hoe zorg ik er voor dat ik beter kan sturen?
 • Hoe kunnen we de organisatie efficiënter inrichten en laten functioneren?
 • Hoe zorgen we ervoor dat we ‘in control’ zijn?
 • Hoe krijgen ik mijn mensen mee in de gewenste verandering?

Maak dan gebruik van de ervaring en expertise van onze Capabele business coaches. Stevige professionals die zelf jarenlang CEO zijn geweest, veelal in middelgrote ondernemingen. Daardoor kunnen zij u als geen ander concreet en praktisch begeleiden en coachen, zowel op leiderschap als op de meer ‘harde’ vraagstukken.

Meer informatie aanvragen

De Capabele Coach-aanpak bestaat uit de volgende stappen:

Stap 1. Intakegesprek en assessment

Allereerst vindt er een intakegesprek plaats tussen u en uw business coach met daaraan gekoppeld een gedrags- assessment. Op basis van deze informatie formuleert u samen de vertrekpunten en leerdoelen voor uw coachingstraject.

Stap 2. Verbeterpotentieel vaststellen

Samen met uw business coach maakt u een inventarisatie en analyse van uw huidige werkzaamheden en werkwijze. En u stelt vast waar uw eigen verbeterpotentieel ligt en dat van uw organisatie als geheel.

Stap 3. Coachingssessies: action learning!

Tijdens de coachingssessies bespreekt u de verbeterpunten op het gebied van zowel strategie en inrichting als op leiderschapsontwikkeling met uw business coach en vertaalt u ze naar concrete actiepunten. U kunt de ‘oogst’ van elke coachingssessie dus direct in uw dagelijkse praktijk toepassen en hierop in volgende sessies voortbouwen.

Stap 4. Evaluatie en borging

De intensiteit van de executive coaching wordt langzamerhand afgebouwd maar we blijven ‘de vinger aan de pols’ houden. Zo evalueren we van tijd tot tijd met u hoe u zich ontwikkelt en in hoeverre u uw doelstellingen hebt bereikt. Kortom: het langetermijneffect is gewaarborgd!

De voordelen van onze dienstverlening:

Meetbaar

Meetbaar

Door het hanteren van heldere doelstellingen is het effect van de business coaching uitstekend meetbaar.

Praktijkgericht

Praktijkgericht

Al onze business coaches zijn ervaren CEO’s, daardoor kunnen zij vanuit de praktijk met u meedenken en concrete oplossingsrichtingen bieden.

Action Learning

Action Learning

Door het direct in de praktijk brengen van het geleerde gaan ontwikkeling en resultaat hand in hand.

Maatwerk

Maatwerk

Wij bieden geen standaard coachingstraject aan, maar bepalen de insteek en het aantal sessies samen met u op basis van de vraagstukken waar u mee aan de slag wilt.

Maak kennis met de CEO Capabel parttime CEO’s

Afhankelijk van op welk gebied uw vragen liggen, koppelen wij u aan één van onze ervaren business coaches. Wilt u weten hoe onze Capabele Coaches u kunnen helpen? Of wilt u een kennismakingsgesprek aanvragen? Vul het aanvraagformulier in of bel ons op 085-105 11 95.

Klaar Snieders (Partner)

 • Branches: zakelijke dienstverlening, vastgoed, woningcorporaties, maatschappelijke organisaties
 • Ervaring met: statutair besturen van organisaties, realiseren van proces- en rendementsverbeteringen, fusie- en overnametrajecten, relatiemanagement en stakeholdermanagement, shared services
 • “Overzicht creëren, prioriteren en daarna samen met uw mensen aan de slag om uw organisatiedoelen te realiseren.”

Meer over Klaar Snieders

Roland Toppen (Partner)

 • Branches: financiële dienstverlening (banken, vermogensbeheerders, verzekeraars, pensioen- fondsen), zorg en handel (corporates en MKB)
 • Ervaring met: strategische plannen, optimaliseren financiële processen, M&A, financial control, business control, winstgevendheidsanalyse en -verbetering, risicomanagement, compliance
 • “Een can-do mentaliteit creëren en samen praktische en creatieve oplossingen vinden voor organisatievraagstukken; daar geloof ik in.”

Meer over Roland Toppen

Peter Waterman, partner CFO Capabel

Peter Waterman (Partner)

 • Branches: zakelijke dienstverlening, financiële dienstverlening, maakindustrie, vastgoed
 • Ervaring met: strategie bepalen, keuzes maken en operationaliseren. Organisaties veranderen naar continu lerende organisaties. Integratie na fusie of overname. Groeisprints richting rendement of ieder ander gewenst resultaat.
 • “Richting geven, ruimte bieden en resultaat vragen; zo help ik organisaties zichzelf en hun resultaten verbeteren.”

Meer over Peter Waterman

Kees Gordijn partner CFO Capabel

Kees Gordijn (Partner)

 • Branches: bouw, vastgoed, dienstverlening, ICT, onderwijs en intermediairs
 • Ervaring met: strategievorming, financieel en procescontrol, HR, risicomanagement, ICT, fusies, distributie en huisvesting.
 • “Ik geloof in ‘viral change’: je moet bewogen raken om in beweging te komen.”

Meer over Kees Gordijn

John Harold_every-cfo-capabel

John-Harold Every (Partner)

 • Branches: handel, productie, haven en logistiek, dienstverlening, onroerend goed, pensioen
 • Ervaring met: nationaal en internationaal ondernemen, herstructurering, overname, herpositionering, integratie, rendementsverbetering en professionalisering
 • “Mijn hart gaat sneller kloppen van bedrijven in beweging die geconfronteerd worden met uitdagingen op weg naar hun next step.”

Meer over John-Harold Every

×